• Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας
    Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Το Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας (ΓΜΤ) και η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜοΚΕ) ΕΜΠ, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Λαμπράκη, δίνουν τη δυνατότητα αποκλειστικά στα μέλη της Πολυτεχνειακής κοινότητας να παρακολουθήσουν δωρεάν εξ αποστάσεως, το Singularity University Greece Summit.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Νοεμβρίου 2021 και θα μεταδοθεί ζωντανά στο αμφιθέατρο πολυμέσων του ΕΜΠ.

Πρόκειται για ένα υψηλού ενδιαφέροντος γεγονός, που ασχολείται με την αιχμή της τεχνολογίας και πώς οι εξελίξεις που αφορούν στις αναδυόμενες τεχνολογίες μπορεί να δημιουργήσουν ευκαιρίες για οικονομική ανάπτυξη με σημαντικό θετικό αντίκτυπο για την κοινωνία.

Το θέμα της φετινής εκδήλωσης είναι «Reimagine» και περιλαμβάνει μια σειρά από ενδιαφέρουσες ομιλίες κορυφαίων στον τομέα τους ομιλητών με έμφαση στην Ενέργεια.

Το Ίδρυμα Λαμπράκη, το οποίο δραστηριοποιείται τα τελευταία 29 χρόνια στον τομέα της εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης ως κοινωφελής οργανισμός, μεσολαβεί για τη δωρεάν προσφορά σε επιλεγμένα μέλη της ακαδημαϊκής και εκπαιδευτικής κοινότητας live stream για φοιτητές και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για την πανδημία.
Η χρήση μάσκας από όλους τους παρευρισκομένους είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Θα πραγματοποιηθεί έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικών rapid test 24h ή PCR test 72h όλων των παρευρισκομένων.

 

Πρόγραμμα εκδήλωσης https://su.gr/summit-program/

Δήλωση συμμετοχής https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdbbKF4J5UYzD7zpjJXUHLf2yD8fImbSdMa-5NUrIXknwB-ug/viewform?usp=sf_link

 

 

Live streaming μετάδοση της Singularity University Greece Summit SU Summit 2021