• Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας
    Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο η ημερίδα με τίτλο «Ερευνώ-Καινοτομώ-Επιχειρώ. Μην αφήνεις την έρευνα σου στο ράφι». Η ημερίδα διοργανώθηκε από τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΕΜΠ και από το Εργαστήριο Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας. Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση που διοργάνωσε στις 28 Μαΐου 2014 η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΕΜΠ σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης με θέμα το πρόγραμμα χρηματοδότησης του Horizon 2020 ‘SME Instrument’ στο Αμφιθέατρο Πολυμέσων ΕΜΠ. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Δρ. Ηρακλής Αγιοβλασίτης από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης.
Ο κ.Γιάννης Καλογήρου, Καθηγητής ΕΜΠ και επιστημονικός υπεύθυνος της ΜοΚΕ-ΕΜΠ συζητά για την Καινοτομία ως κορυφαίο συντελεστή της παραγωγής στην εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή της ΕΕΔΕ στο SBC Ομιλία του κ. Γιάννη Καλογήρου, Καθηγητή ΕΜΠ και μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Διαγωνισμού, στην τελετή της απονομής των βραβείων του διαγωνισμού «Η Ελλάδα Καινοτομεί!», που διοργάνωσαν από κοινού ο ΣΕΒ και η Eurobank EFG, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Ο κ. Άγγελος Τσακανίκας, Επίκ. Καθηγητής ΕΜΠ και Διευθυντής Έρευνας του ΙΟΒΕ συζητά για την καινοτομία στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία Ο κ.Γιάννης Καλογήρου, Καθηγητής ΕΜΠ και επιστημονικός υπεύθυνος της ΜοΚΕ-ΕΜΠ και μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Διαγωνισμού, συζητά για τον διαγωνισμό «Η Ελλάδα Καινοτομεί!» στην ραδιοφωνική εκπομπή “ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ” του ΣΚΑΙ 100,3