• Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας
    Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Τα Global Student Entrepreneur Awards (GSEA), o ετήσιος διαγωνισμός του Entrepreneur’s Organization (EO), θα λάβει χώρα για τρίτη συνεχή χρονιά την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 στο The Hub Events, Αλκμήνης 5, Αθήνα. To Entrepreneur’s Organization (EO) είναι η μεγαλύτερη σε επιρροή κοινότητα επιχειρηματιών παγκοσμίως με περισσότερα από 13.000 μέλη και 181 τμήματα σε 57 χώρες.

Πρόκειται για έναν διαγωνισμό, όπου οι υποψήφιοι καλούνται να παρουσιάσουν τη δική τους «νέα» επιχείρηση σε κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από διακεκριμένους επιχειρηματίες  και ακαδημαϊκούς. Θα συμμετέχουν φοιτητές από όλη την Ελλάδα και ο νικητής θα αντιπροσωπεύσει τη χώρα μας, στον τελικό διαγωνισμό στο Μακάο στην Κίνα, τον Απρίλιο του 2019.

Όλα τα αεροπορικά έξοδα θα καλυφθούν από το Entrepreneur’s Organization (EO), ενώ ο πρώτος παγκόσμιος νικητής θα λάβει το ποσό των 25.000 δολαρίων σε μετρητά, επιχειρηματική δικτύωση, mentoring και συμβουλευτικές υπηρεσίες ανεκτίμητης αξίας.

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων για το φετινό φοιτητικό διαγωνισμό GSEA, παρατείνεται μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου 2018. 

Περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία αιτήσεων του διαγωνισμού μπορείτε να βρείτε στο επίσημο Δελτίο Τύπου εδώ (αρχείο pdf).

Περισσότερες πληροφορίες για τα Global Student Entrepreneur Awards μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους:

Facebook: https://www.facebook.com/GSEAGreece/

Site: http://www.gsea.org/

Ετήσιος φοιτητικός διαγωνισμός επιχειρηματικότητας GSEA από την EO// Παράταση δηλώσεων συμμετοχής έως 30 Δεκεμβρίου 2018