• Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας
    Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Το Εργαστήριο Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας (EBEO) σε συνεργασία με το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών (ΕΠΙΣΕΥ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) θα διοργανώσει το 15ο Διεθνές Συνέδριο Globelics 2017 που θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», στις 11 με 13 Οκτωβρίου 2017.
Το Globelics είναι ένα διεθνές δίκτυο ερευνητών που δραστηριοποιείται σε θέματα Καινοτομίας και την Ανάπτυξη της Ανταγωνιστικότητας. Το δίκτυο είναι ανοικτό σε όλη τη διεθνή ερευνητική και ακαδημαϊκή κοινότητα και χαρακτηρίζεται από την ποικιλομορφία του.
Μια από τις πιο σημαντικές συνιστώσες κάθε συνεδρίου είναι οι εθελοντές του, καθώς σχηματίζουν το πρόσωπο και την εντύπωση του συνεδρίου προς τους επισκέπτες του και παράλληλα αποτελούν το βασικότερο γρανάζι για την ομαλή και επιτυχημένη διεξαγωγή του. Στο πλαίσιο αυτό, δημοσιεύτηκε ήδη το 1ο call για την ενεργοποίηση ενδιαφερόμενων υποψήφιων εθελοντών το οποίο γνώρισε μεγάλη αποδοχή με παραπάνω από 76 πρόθυμους εθελοντές να έχουν απαντήσει θετικά και να έχουν ήδη ενεργοποιηθεί.
Μπαίνοντας στην τελική ευθεία, η ομάδα χρειάζεται τις απαραίτητες τελικές προσθήκες ώστε να είναι έτοιμη για τις ημέρες του Συνεδρίου και αυτές είναι ο καθένας από εσάς. Δηλώνοντας συμμετοχή, θα έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με άτομα από διαφορετικές σχολές, να αναπτύξετε τις δεξιότητες σας και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους του εξωτερικού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο πατήστε εδώ.

Αναλυτικά, το κείμενο του Call επισυνάπτεται εδώ

Για να γίνετε μέλος της εθελοντικής ομάδας του φετινού Globelics, παρακαλείσθε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι και τις 3 Σεπτεμβρίου 2017, εδώ.

Μετά τις 31 Αυγούστου 2017, οι εθελοντές που θα δηλώσουν συμμετοχή θα ενημερωθούν με e-mail για την πρώτη συνάντηση γνωριμίας και για τις προγραμματισμένες δραστηριότητες της ομάδας μέχρι την έναρξη του Συνεδρίου.

2ο Call Εθελοντών για το Παγκόσμιο Συνέδριο Globelics 2017